Εστιατόριο El RestoBar ξενοδοχείου Agapitos Villas στο Πήλιο ElResto | Αgapitos Πήλιο

El Resto Bar

Στο συγκρότημα Agapitos Villas & Gueshouses δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος ανοιχτός όλη την ημέρα στον οποίο μπορείτε να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία. Μία εμπειρία αμιγώς ελληνική με μια πρωτότυπη ματιά. Ένα απλό άλλα μοναδικό concept που στηρίζεται στην παρουσίαση ελληνικών προϊόντων και την χρήση τους σε μορφές που δεν τις έχουμε ξαναδεί.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στις πρώτες ύλες ψάχνοντας καθημερινά στις τοπικές αγορές για ότι πιο φρέσκο και πιο εκλεκτό. Για αυτό τον λόγο το μενού μας καθημερινά εμπλουτίζεται με πιάτα που προκύπτουν από τις πρώτες ύλες που θα βρούμε. Στην δημιουργία του νέου μενού στο εστιατόριο ιδιαίτερα σημαντική ήταν η βοήθεια του Chef Αρη Τσανακλίδη που με τις φιλικές του συμβουλές μπήκε η βάση για ένα μενού ελληνικό άλλα συνάμα πρωτότυπο. Η καθημερινή εποπτεία των πρώτον υλών άλλα και όλου του μενού ανήκει στον Βετεράνο Chef Στάθη Αγαπητό που με την πολύτιμη εμπειρία του και την βαθειά γνώση της μαγειρικής διασφαλίζει την υψηλή ποιότητα των πιάτων.

Στον χώρο του Bar ο κορυφαίος Έλληνας Bar tender Σταύρος Λαμπρινίδης δημιούργησε για πρώτη φορά μια πλήρη λίστα από ελληνικά cocktail που δημιουργούνται με την χρήση ελληνικών υλικών όπως ρακί Κρήτης,τσίπουρο ,σουμάδα,ούζο και άλλα πολλά ελληνικά ποτά. Επίσης σας δίνεται

η δυνατότητα να περιηγηθείτε και να δοκιμάσετε μια πλήρη λίστα από ελληνικές μπύρες που θα σας εκπλήξουν καθώς και να δοκιμάστε για πρώτη φορά τον κρύο ελληνικό καφέ που θα σας ενθουσιάσει.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην διατήρηση των τιμών σε χαμηλά επίπεδα ώστε όλοι οι επισκέπτες να έχουν την δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία αυτής την μοναδικής ιδέας.

Find your Room